De beste packing cubes voor backpack en koffer!

By | 11 augustus 2019

Ben je op zoek naar de beste packing cubes voor backpack of koffer? In dit artikel bespreek ik de naar mijn mening beste optie, namelijk de:

Waarom packing cubes voor backpack of koffer gebruiken?

Packing cubes zijn kleine rechthoekige of kubusvormige tasjes die zijn ontworpen om bagage, zoals kleding, te ordenen en compact op te bergen om de ruimte in een backpack of koffer optimaal te kunnen benutten (bron). Je pakt de packing cubes in en ritst ze dicht, om ze vervolgens in je backpack of koffer te stoppen.

Er zitten een aantal voordelen aan het gebruik van packing cubes. Door packing cubes voor je backpack of koffer te gebruiken kun je die efficiënter indelen, en de ruimte die je in je backpack of koffer hebt maximaal benutten. Daarnaast voorkom je ook vouwen en kreukels in je kleding, en maak je het in- en uitpakken van je backpack of koffer een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

Als je vanwege deze voordelen besluit om packing cubes te kopen, dan is het natuurlijk nog de vraag voor welke packing cubes je het best kunt kiezen. Hieronder bespreek ik daarom de naar mijn mening beste packing cubes, en ook zal ik daarbij aangeven waar je deze kunt kopen.

Beste packing cubes voor backpack of koffer – Sunflake packing cubes

Beste packing cubes backpack Sunflake packing cubes voor backpack of koffer
3-delige set bestaande uit:
– kleine cube: 27 × 18 × 6.5 cm
– middelgrote cube: 35 × 26 × 7 cm
– grote cube: 45 × 32 × 8 cm
Materiaal: nylon
Voorzien van ritssluitingen
Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Bekijk prijs bij bol.com

De beste packing cubes zijn naar mijn mening de hierboven afgebeelde Sunflake packing cubes.
Zoals je op het moment van schrijven hier bij bol.com in de productomschrijving kunt lezen zijn deze Sunflake packing cubes daar op dit moment ook de best beoordeelde en best verkochte packing cubes.

De bovenstaande Sunflake packing cubes set bestaat uit 3 verschillende cubes. Een kleine- (27 × 18 × 6.5 cm), een middelgrote- (35 × 26 × 7 cm) en een grote packing cube (45 × 32 × 8 cm).
De packing cubes zijn gemaakt van nylon en zijn voorzien van ritssluitingen zodat je ze goed af kunt sluiten.

De drie verschillende maten zijn erg handig bij het indelen van je spullen. Omdat bijvoorbeeld sokken en onderbroeken minder ruimte innemen dan lange broeken of vesten kun je door de cubes van verschillend formaat items van soortgelijke grootte zo compact mogelijk bij elkaar indelen.

De kleine packing cube is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor zwemkleding, ondergoed en sokken. De middelgrote packing cube kun je goed gebruiken voor bijvoorbeeld t-shirts en korte broeken. En de grote packing cube is handig voor bijvoorbeeld vesten, lange broeken en overhemden. Zo heb je met deze set voor alles meteen een handig formaat cube voorhanden.

De Sunflake packing cubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt hier bij bol.com aan de rechterkant de verschillende beschikbare kleuren selecteren om de prijs en beschikbaarheid van elke kleurenvariant te bekijken.
Op het moment van schrijven kun je de hierboven afgebeelde blauwe variant hier bij bol.com kopen voor € 29,99.
Klik op de oranje knop in de bovenstaande tabel om de meest actuele prijs te bekijken.

Sunflake packing cubes reviews samengevat

Zoals je hier in de reviews bij bol.com kunt lezen zijn mensen die deze Sunflake packing cubes kochten zeer tevreden over dit product. Op het moment van schrijven scoren de Sunflake packing cubes daar na 67 reviews 4.6 van de 5 sterren.

De meeste mensen benadrukken in de reviews hoe handig in gebruik en praktisch deze packing cubes voor in je backpack of koffer zijn, en ook wordt de goede kwaliteit en de goede prijs-kwaliteitsverhouding van deze packing cubes vaak aangehaald. Al met al zijn de reviews zeer positief gestemd over de Sunflake packing cubes.

Zoals ik hierboven eerder aangaf zijn deze Sunflake packing cubes op het moment van schrijven hier bij bol.com voor € 29,99 verkrijgbaar. Dit is misschien wat duurder dan sommige andere packing cubes die je tegenkomt, maar daar krijg je weer betere kwaliteit voor terug.

Als je op zoek bent naar de beste packing cubes kun je het best kiezen voor deze packing cubes in plaats van de hele goedkope opties die je ook wel tegen komt.
Zoals iemand in de genoemde reviews op bol.com over de Sunflake packing cubes zegt:

Ideaal om je spullen geordend te houden in je backpack. Heb meerdere vergelijkbare producten besteld maar in vergelijking is de kwaliteit van deze een stuk beter dus deze gehouden en andere terug gestuurd.’

Iemand anders zegt daar:

Als je veel rondreizen maakt is dit ideaal want je koffer blijft netjes en alles past er met gemak in! Het is even een uitgave maar het ziet er kwalitatief goed uit en als je veel reist dan zal je er veel plezier van hebben!’

En dat is natuurlijk ook zo. Je geeft er eenmalig geld aan uit en vervolgens bespaar je jezelf iedere keer als je op reis gaat een hoop gedoe bij het in- en uitpakken van je backpack of koffer, en ook heb je die in het vervolg altijd goed georganiseerd.

Beste packing cubes voor backpack of koffer – conclusie

Het gebruik van packing cubes voor je backpack of koffer heeft een aantal fijne voordelen. Door het gebruik van packing cubes voor je backpack of koffer kun je de ruimte in je koffer of backpack beter benutten en veel efficiënter indelen. Ook voorkom je kreukels en vouwen in je kleding, en maak je het in- en uitpakken van je koffer of backpack een veel eenvoudiger en overzichtelijker proces.

Als je besluit packing cubes aan te schaffen ben je natuurlijk benieuwd wat de beste packing cubes zijn. Ik heb daarom de naar mijn mening beste packing cubes besproken, namelijk de Sunflake packing cubes die je hier bij bol.com kunt kopen.

Ook zagen we dat de reviews op bol.com zeer positief zijn over deze packing cubes, en dat in de productomschrijving op bol.com staat vermeld dat de Sunflake packing cubes daar op het moment van schrijven de best verkochte en best beoordeelde packing cubes zijn.

Ben je op zoek naar de beste packing cubes, dan zijn de Sunflake packing cubes dus een goede en veilige keuze.

Veel reisplezier gewenst!

Benieuwd naar andere handige spullen voor bij het backpacken?
Lees verder in mijn handige backpack spullen-artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *