De 5 beste backpack merken voor een goede backpack!

By | 6 augustus 2019

Voor als je twijfelt over welk merk backpack je moet kopen, en je benieuwd bent naar wat goede backpack merken zijn, bespreek ik in dit artikel de naar mijn mening 5 beste backpack merken!

Ik geef bij ieder backpack merk aan waar je een hele collectie van het merk kunt bekijken, en ook noem ik van ieder merk een goede backpack en geef ik aan waar je deze kunt kopen.

De 5 beste backpack merken op een rij!

Hieronder bespreek ik de naar mijn mening 5 beste backpack merken. Dit zijn alle vijf kwalitatief goede backpack merken die zichzelf al lange tijd keer op keer hebben bewezen.

Welke van deze backpack merken voor jou de beste keuze is hangt er vanaf waar je precies naar op zoek bent.

1. Osprey

Osprey behoort tot de top van de backpack merken. Dit Amerikaanse merk werd in 1974 opgericht en staat al jarenlang bekend als een van de beste backpack merken.
De backpacks van Osprey staan onder andere bekend om hun draagcomfort.

Daarnaast staat Osprey ook bekend om het gebruik van duurzame materialen, waardoor de backpacks van dit merk zeer lang mee gaan.
Vaak zijn de backpacks van dit merk wel wat duurder, maar je krijgt er een stevige backpack van uitstekende kwaliteit voor terug.

Een voorbeeld van een goede Osprey backpack is de hierboven afgebeelde Osprey Aether AG. Je kunt deze hier bij bol.com en hier bij Backpackspullen.nl bekijken.

2. Nomad

Nomad is een merk van Nederlandse bodem. Na de oprichting in 1978 specialiseerden ze zich eerst in slaapzakken, maar Nomad breidde zijn expertise steeds meer uit naar andere reisproducten en inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een van de beste backpack merken.

Wat bij Nomad opvalt is de goede prijs-kwaliteitsverhouding, de kwalitatief goede backpacks van dit merk zijn vrijwel altijd scherp geprijsd. Dat zie je bijvoorbeeld bij de hierboven afgebeelde Nomad Batura.
Je kunt deze backpack hier bij bol.com of hier bij Backpackspullen.nl bekijken.

3. The North Face

The North Face is niet alleen een van de beste backpack merken, in de afgelopen jaren is dit ook uitgegroeid tot een zeer populair merk bij een groter publiek. En dat is niet zonder reden. Dit merk levert gewoon kwaliteit, van backpacks tot outdoor kleding of jassen.

Of je nu op reis bent of gewoon hier in Nederland, toonaangevende The North Face tassen zoals de hierboven afgebeelde The North Face Borealis en bijvoorbeeld de The North Face Jester kom je inmiddels echt overal tegen.

4. Fjällräven

Net als The North Face is Fjällräven ook zo’n merk dat je tegenwoordig overal op straat tegen komt, maar naast de kleine tassen die je vaak op straat tegen komt produceert Fjällräven ook uitstekende backpacks, en is het een van de beste backpack merken.

De hierboven afgebeelde Fjällräven Kajka is volgens velen de beste backpack uit de Fjällräven collectie. Als je vaak op reis gaat en een backpack zoekt van stevig materiaal die lang mee gaat, dan is het een goede investering om voor deze backpack te kiezen.
Je kunt deze backpack hier bij bol.com of hier bij Backpackspullen.nl bekijken.

5. Lowe Alpine

Lowe Alpine is opgericht door de gebroeders Lowe (bron). Toen zij het merk in 1967 oprichtten deden ze dit omdat ze zelf als klimmers/bergsporters niet de backpacks konden vinden die ze nodig hadden. Ze besloten ze daarom zelf te gaan maken.

Het merk Lowe Alpine is tegenwoordig een van de vooraanstaande merken als het gaat om outdoorbenodigdheden, en een merk dat zeker thuis hoort in het rijtje van de 5 beste backpack merken.

De hierboven afgebeelde Lowe Alpine Diran is een van de backpacks van dit merk die vanwege zijn indeling en draaggemak goed geschikt is voor de reizende backpacker.
Je kunt deze backpack hier bij Backpackspullen.nl bekijken.

Toch nog op zoek naar andere goede backpack merken?

In dit artikel heb ik de naar mijn mening 5 beste backpack merken besproken. Kom je er toch nog niet uit voor welk merk backpack je moet kiezen, dan kun je hier bij bol.com of hier bij Backpackspullen.nl het volledige assortiment backpacks bekijken.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij je zoektocht naar een goede backpack!

Benieuwd naar handige spullen voor tijdens het backpacken?
Lees verder in mijn handige backpack spullen-artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *