Zwitsers zakmes kopen: de 4 beste opties!

By | 24 februari 2019

Wil je een Zwitsers zakmes kopen, dan bespreek ik in dit artikel de naar mijn mening vier beste opties. Eerst leg ik hieronder uit waarom je, als je een echt Zwitsers zakmes wil kopen, een Victorinox zakmes moet kopen. Vervolgens bespreek ik de naar mijn mening vier beste Zwitserse zakmessen.
Dat zijn afhankelijk van waar je naar op zoek bent de volgende:

  • Het Victorinox Spartan zakmes is de beste optie als je op zoek bent naar een goedkoop maar degelijk Zwitsers zakmes.
  • Het Victorinox Huntsman zakmes is de beste koop. Gelet op de prijs-kwaliteitsverhouding zal dit voor de meeste mensen een goede keuze zijn.
  • Het Victorinox SwissChamp zakmes is het beste allround zakmes voor als je een echt compleet Zwitsers zakmes op zak wil hebben.
  • De Victorinox SwissChamp XAVT is een extreme optie. Een groot Zwitsers zakmes met meer dan 80 functies, het ultieme zakmes voor de echte Zwitsers zakmes fanaat.

Wil je een echt Zwitsers zakmes kopen? Dan moet je een Victorinox zakmes kopen!

De benaming ‘Zwitsers zakmes’, of in het Duits ‘Schweizer Messer’, is een beschermde naam. Deze mocht in het verleden alleen gebruikt worden door de merken Wenger en Victorinox. Victorinox heeft Wenger op een gegeven moment overgenomen, en is nu dus de enige die de benaming mag gebruiken (bron).

Een echt Zwitsers zakmes is dus een Victorinox zakmes. De vier zakmessen die ik in dit artikel bespreek zijn dan ook alle vier Victorinox zakmessen.

Zwitsers zakmes kopen: de 4 beste opties Victorinox zakmes!

Wil je een Zwitsers zakmes kopen (ofwel: een Victorinox zakmes), dan bespreek ik hieronder de naar mijn mening vier beste opties. Wat voor jou persoonlijk de beste keuze is hangt af van waar je precies naar op zoek bent.

Wil je vooral een goedkoop zakmes van goede kwaliteit, dan is het Victorinox Spartan zakmes dat ik hieronder als eerste bespreek voor jou de beste keuze.
Ben je op zoek naar de beste koop, oftewel het zakmes met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, dan zal dat voor de meeste mensen het zakmes zijn dat hieronder als tweede aan bod komt, namelijk het Victorinox Huntsman zakmes.
Zoek je het beste allround zakmes, dan is het Victorinox SwissChamp zakmes dat ik als derde bespreek de beste keuze.
De Victorinox SwissChamp XAVT die ik als laatste bespreek is de beste optie als je op zoek bent naar een extreem zakmes, met echt zoveel mogelijk functies. Dat is een groot Zwitsers zakmes voor de echte zakmes fanaat.

Zwitsers zakmes kopen goedkoop: Victorinox Spartan zakmes kopen

Zwitsers zakmes kopen Victorinox zakmes kopen Victorinox Spartan zakmes echt Zwitsers zakmes Victorinox Zwitsers zakmes goedkoop
Zwitsers zakmes met 12 functies
Bevat: een klein lemmet, een groot lemmet, een blikopener met kleine schroevendraaier, een kurkentrekker, een flesopener met draadstripper en schroevendraaier, een pincet en tandenstoker, een steek/boor/naai-priem en een sleutelring
Tools gemaakt van roestvrij staal
Lengte: 9.1 cm
Bekijk prijs bij bol.com

Als je op zoek bent naar een goedkoop maar degelijk Zwitsers zakmes, dan is dit Victorinox Spartan zakmes een goede optie.
Dit Victorinox zakmes heeft twaalf functies, namelijk: een groot lemmet, een klein lemmet, een flesopener met schroevendraaier en draadstripper, een kurkentrekker, een blikopener met kleine schroevendraaier, een pincet en tandenstoker, een sleutelring en een steek/boor/naai-priem. Deze tools zijn gemaakt van roestvrij staal.

Het is een handig en goedkoop zakmes van degelijke Zwitserse kwaliteit. Uiteraard is hij niet zo uitgebreid als de wat duurdere modellen, maar je hebt met dit Victorinox Spartan zakmes in redelijk klein formaat toch de basis zakmes-gereedschappen in je zak zitten.

Dat mensen die dit Zwitsers zakmes kochten tevreden zijn over dit product kun je zien aan de positieve beoordelingen die dit Victorinox zakmes krijgt.
Op deze pagina bij bol.com kun je een aantal reviews van dit Victorinox Spartan zakmes bekijken. Zoals iemand het daar verwoord: ‘Als je een klein en handig zakmes wil moet je deze nemen. Mooi klein handig zakmes voor weinig geld‘.

Op het moment van schrijven kun je dit Zwitsers zakmes kopen voor € 17,95 hier bij bol.com.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs van dit Zwitsers zakmes te bekijken.

Je kunt dit Zwitsers zakmes kopen in zeven verschillende kleuren, de prijs van het zakmes verschilt per kleur. Op deze pagina bij bol.com kun je onder de afbeelding de verschillende kleuren selecteren om ze te kunnen bekijken.

Zwitsers zakmes kopen beste koop (prijs/kwaliteit): Victorinox Huntsman kopen

 

Zwitsers zakmes kopen Victorinox zakmes kopen Victorinox Huntsman zakmes Victorinox Huntsman kopen Echt Zwitsers zakmes Victorinox Zwitsers zakmes Huntsman

Zwitsers zakmes met 15 functies
Bevat: een klein mes, een groot mes, een schaar, een houtzaag, een boorpriem met naaioog, een blikopener met kleine schroevendraaier, een kurkentrekker, een flesopener met draadstripper en schroevendraaier, een tandenstoker, een pincet, een multifunctionele haak en een sleutelring
Tools gemaakt van roestvrij staal
Lengte ingeklapt: 9.1 cm
Bekijk prijs bij bol.com

Dit Victorinox Huntsman zakmes zal voor de meeste mensen de beste koop zijn vanwege zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hij is nog steeds betaalbaar, maar heeft toch net wat extra’s ten opzichte van het vorige model die maken dat hij net wat completer is. Dit is daarom naar mijn mening een betere deal.

Dit Victorinox Huntsman Zwitsers zakmes heeft 15 functies (zie tabel) en de tools zijn gemaakt van roestvrij staal.
Ten opzichte van het hiervoor besproken Victorinox zakmes heeft dit zakmes net iets extra’s, namelijk: een schaar, een houtzaag en een multifunctionele haak.
Met name de houtzaag en de schaar zijn naar mijn mening van die items die je toch vrijwel altijd op je zakmes wil hebben zitten, en dit zijn items die je bij het hiervoor besproken zakmes tekort komt. Dit is daarom ten opzichte van het vorige zakmes een completere keuze, en daarom voor de meeste mensen een betere optie.

Wil je de Victorinox Huntsman kopen, dan kun je op het moment van schrijven dit Zwitsers zakmes kopen voor € 37,92 hier bij bol.com. Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs te bekijken.

Je kunt dit Victorinox Huntsman Zwitsers zakmes kopen in zeven verschillende kleuren.
Op deze pagina bij bol.com kun je onder de afbeelding de verschillende kleuren selecteren om ze te bekijken. De prijs verschilt per kleurenvariant. Zo is hier bij bol.com de zwarte variant van dit Victorinox Huntsman zakmes op het moment van schrijven het goedkoopst met € 32,50.

Dat mensen die dit Victorinox Huntsman zakmes kochten tevreden zijn over dit Zwitsers zakmes kun je zien aan de positieve beoordelingen die dit product krijgt.
Op deze pagina bij bol.com kun je een aantal reviews van mensen die dit Victorinox Huntsman Zwitsers zakmes kochten bekijken.

Zwitsers zakmes kopen beste allround: Victorinox SwissChamp 33 functies

Zwitsers zakmes kopen Victorinox SwissChamp zakmes Victorinox swisschamp 33 Victorinox zakmes kopen echt zwitsers zakmes victorinox zwitsers zakmes

 

Zwitsers zakmes met 33 functies
Klik voor een lijst met alle functies op de spoiler onder deze tabel
Tools gemaakt van roestvrij staal
Lengte ingeklapt: 9.1 cm
Bekijk prijs bij bol.com
Bekijk een lijst met alle 33 functies van dit Zwitsers zakmes
klein mes
groot mes
kurkentrekker
flesopener met draadstripper en schroevendraaier
blikopener met kleine schroevendraaier (ook geschikt voor kruiskop-schroeven)
pincet
boorpriem
schaar
sleutelring
tandenstoker
houtzaag
multifunctionele haak
liniaal
ontschubber met onthaker
nagelreiniger en metaalzaag
metaalvijl met nagelvijl
beitel
schroevendraaier (2.5 mm)
combinatietang met kabelschoentjestang en draadknipper
kogel-balpen
loep
Philips kruiskopschroevendraaier
mini schroevendraaier en naaioog
speld

Ben je op zoek naar het beste allround zakmes, dan vind ik dit Victorinox SwissChamp zakmes de beste keuze.
Net als bij de hiervoor besproken zakmessen zijn de tools van dit Victorinox zakmes gemaakt van roestvrij staal.
Maar in tegenstelling tot de hiervoor besproken modellen heeft deze Victorinox SwissChamp 33 functies, die maken dat dit naar mijn mening het beste allround zakmes is. Van mes, metaalzaag of houtzaag tot loep, liniaal, draadstripper, metaalvijl, kurkentrekker, kogelbalpen of Philips kruiskopschroevendraaier, je hebt met dit Zwitsers zakmes een heel ruim assortiment aan tools bij de hand.
Klik voor een volledige lijst van de functies van dit zakmes op de spoiler onder de tabel hierboven, of kijk hier op bol.com.

Aangezien hij meer dan twee keer zoveel functies heeft dan het hiervoor besproken Victorinox zakmes ligt de prijs van dit Zwitsers zakmes wel iets hoger dan dat van de vorige, maar naar mijn mening is dit zakmes voor de hoeveelheid tools die je ervoor terugkrijgt nog schappelijk geprijsd.

Op het moment van schrijven kun je dit Zwitsers zakmes kopen voor € 64,95 hier bij bol.com.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs van dit Zwitsers zakmes te bekijken.

Dat dit Victorinox SwissChamp Zwitsers zakmes goed bevalt bij mensen die het kochten kun je zien aan de positieve beoordelingen die dit product krijgt.
Op deze pagina bij bol.com kun je een aantal reviews van mensen die de Victorinox SwissChamp kochten bekijken.
Zoals iemand het daar zegt: ‘Dit is nu eindelijk een zakmes dat handig is en alles in zich heeft‘.
En iemand anders: ‘Dit was voor mij de beste keuze van alle Victorinox zakmessen. Er zitten veel tools op voor een mooie prijs‘.

Het is een zakmes van goede kwaliteit, met een zeer compleet assortiment aan tools en voor een naar mijn mening nog steeds aangename prijs. De Victorinox SwissChamp verdient daarom naar mijn mening de titel ‘beste allround Zwitsers zakmes’.

Groot Zwitsers zakmes kopen extreem (80 + functies): Victorinox SwissChamp XAVT

Zwitsers zakmes kopen Victorinox zakmes kopen Victorinox SwissChamp XAVT Echt Zwitsers zakmes Victorinox Zwitsers zakmes Groot Zwitsers zakmes
Zwitsers zakmes met 80 + functies
Klik voor een lijst met een aantal functies van dit Zwitsers zakmes op de spoiler onder deze tabel
Tools gemaakt van roestvrij staal
Geleverd in luxe geschenkdoos
Lengte ingeklapt: 9.1 cm
Bekijk prijs bij bol.com
Bekijk een lijst met een aantal functies van dit Zwitsers zakmes
klein lemmet
groot lemmet
pincet
tandenstoker
digitaal horloge
altimeter (hoogtemeter) in meters
altimeter (hoogtemeter) in feet
barometer
balpen
timer
alarm
thermometer in graden
thermometer in fahrenheit
naaioog
blikopener
schroevendraaier 3 mm
schroevendraaier 6 mm
flesopener
draadstripper
sleutelring
universele moersleutel
vergrootglas
Philips schroevendraaier 1/2
tang
draadschaar
ontschubber
onthaker
liniaal in cm
liniaal in inches
nagelvijl
ruimer
houtzaag
schaar
multifunctionele haak
schroevendraaier 2.5 mm
schroevendraaier 5 mm
snoeimes
elektriciensmes
spatel
horlogekast opener
nagelreiniger
metaalzaag
metaalvijl
beitel
sleufkopbit 3
sleufkopbit 4
bit torx 6
bit torx 8
bit torx 10
bit torx 15
inbusbit 1.2
inbusbit 1.5
inbusbit 2
inbusbit 2.5
inbusbit 4
LED
Philips bit 0
Philips bit 1
Philips bit 2
mini schroevendraaier
kurkentrekker
en meer…

Deze Victorinox SwissChamp XAVT is het ultieme zakmes voor de echte Zwitsers zakmes fanaat. Dit Zwitsers zakmes heeft extreem veel functies (klik op de spoiler hierboven om er een aantal te bekijken).

Dit is, met zijn meer dan tachtig functies, wel echt het meest complete Zwitsers zakmes dat je tegen zal komen.
Voor de verzamelaars onder ons wordt hij geleverd in een luxe geschenkdoos, die zeker niet misstaat in een vitrinekast. Dit is ook echt een perfect cadeau voor de echte Zwitsers zakmes fanaat.

Je kunt op het moment van schrijven dit Victorinox SwissChamp XAVT Zwitsers zakmes kopen voor € 439 hier bij bol.com.
De prijs ligt veel hoger dan die van de hiervoor besproken modellen, maar zo’n groot Zwitsers zakmes als dit is dan ook wel echt een klasse apart.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs te bekijken.

Op deze pagina bij bol.com kun je, als je onder de afbeelding op ‘Bekijk video’ klikt, een filmpje over dit Victorinox SwissChamp XAVT Zwitsers zakmes bekijken.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het vinden van het Zwitsers zakmes dat het best bij je past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *