Desinfecterende handgel Kruidvat – Goede optie? Beter alternatief!

By | 15 maart 2020

Wil je misschien desinfecterende handgel bij de Kruidvat kopen? Bijvoorbeeld als extra hygiëne maatregel tegen het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus? Hieronder behandel ik eerst de desinfecterende handgel van de Kruidvat, en geef ik aan of het ook tegen virussen werkt.

Daarna behandel ik een beter alternatief voor als je een desinfecterende handgel tegen virussen zoekt. Namelijk: Sterillium Med desinfectie lotion.

Alternatief voor desinfecterende handgel Kruidvat

Desinfecterende handgel Kruidvat – een goede deal?

Op de site van de Kruidvat zijn op dit moment twee verschillende varianten Kruidvat desinfecterende handgel te vinden. Namelijk desinfecterende handgel met- en desinfecterende handgel zonder jojoba. Beide soorten handgel worden in twee verschillende formaten verkocht, namelijk: 50 ml en 250 ml.

De 250 ml variant van beide soorten desinfecterende handgel is verkrijgbaar voor € 2,99. En de 50 ml variant wordt voor slechts 99 cent verkocht. Afgaande op de prijs lijkt de desinfecterende handgel van de Kruidvat dus een goede deal.

Werkt de desinfecterende handgel van Kruidvat tegen virussen?

De desinfecterende handgel van de Kruidvat werkt tegen bepaalde bacteriën en schimmels. Maar de desinfecterende Kruidvat handgel werkt niet tegen virussen.

Dit staat ook in de productomschrijving op dit site van de Kruidvat omschreven. Bij alle vier de desinfecterende Kruidvat handgels staat aangegeven: ‘Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl. bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten voor handdesinfectie’. (bron)

Zoek je dus een handgel om je te beschermen tegen bepaalde bacteriën en gisten, dan is de handgel van de Kruidvat een voordelige optie. Maar wil je een desinfecterende handgel die ook tegen virussen werkt? Dan is de onderstaande Sterillium Med handgel een beter alternatief. Dat is een sterke desinfectie lotion op basis van alcohol, die ook voor in operatiekamers geschikt is.

Beter alternatief (tegen virussen) voor desinfecterende handgel Kruidvat!

Beter alternatief voor Kruidvat desinfecterende handgel Kruidvat
Sterillium Med desinfectie lotion
Sterke desinfectie lotion op basis van alcohol
Bevat geen geur- en kleurstoffen, en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid
Zijn de bovenstaande opties niet verkrijgbaar op het moment dat je dit leest? Gebruik dan de zoekbalk op Amazon.nl of Amazon.de om te kijken of er inmiddels nieuwe verkopers zijn die daar Sterillium Med desinfectie lotion aanbieden

Zoek je een alternatief voor de handgel van de Kruidvat dat wel tegen virussen werkt? Dan is deze Sterillium Med desinfectie lotion de beste optie.

Dit is een sterke desinfectie lotion op basis van alcohol. Het is onder andere geschikt voor gebruik in operatiekamers.

Het is heel makkelijk om deze desinfectie lotion te gebruiken. Je doet het onverdund op je droge handen. Vervolgens zorg je ervoor dat je je hele handen ermee bedekt. Besteed daarbij vooral ook aandacht aan je vingertoppen en je duimen. Daar raak je namelijk de meeste dingen mee aan.

Naast dat het eenvoudig is om te gebruiken, is het ook een middel dat snel werkt. Binnen dertig seconden werkt het tegen virussen, bacteriën, mycobacteriën, gisten en schimmels.

Er zijn geen geurstoffen en kleurstoffen aan Sterillium Med desinfectie lotion toegevoegd. Daardoor is het ook goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Sterillium Med desinfectie lotion wordt in verschillende hoeveelheden verkocht. Klik op de oranje knoppen hierboven om de meest actuele prijzen en beschikbaarheid van de verschillende varianten te bekijken.

Er is op het moment van schrijven veel vraag naar desinfectiemiddelen. Zijn de bovenstaande opties niet verkrijgbaar op het moment dat je dit leest? Dan is het aan te raden om op Amazon.nl of Amazon.de de zoekbalk te gebruiken om te kijken of daar misschien inmiddels nieuwe verkopers zijn die Sterillium Med desinfectie lotion aanbieden.

Ook op zoek naar andere persoonlijke beschermingsmiddelen?

Door te kiezen voor een goede sterke desinfectie handgel bescherm je je handen. Maar er zijn natuurlijk ook andere middelen waar je aan kunt denken om je handen te beschermen. Wegwerp handschoenen zijn bijvoorbeeld ook een optie. Als je nog geen goede wegwerp handschoenen in huis hebt, dan kun je in mijn medische handschoenen-artikel een goede optie van medische kwaliteit vinden.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het vinden van de desinfecterende handgel die past bij het gebruik dat jij ermee voor ogen hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *