Handgel Action of desinfecterend alternatief kopen?

By | 8 maart 2020

Overweeg je misschien om handgel van de Action te kopen? Hieronder behandel ik de handgel die op dit moment bij de Action wordt verkocht.

En voor als je op zoek bent naar desinfecterende handgel, behandel ik daarna een alternatief dat wel een desinfecterende werking heeft. Namelijk: Sterillium Med desinfectie lotion.

Handgel Action – is het een goede deal?

Handgel Action handgel

Op dit moment is de bovenstaande handgel bij de Action verkrijgbaar. Je kunt daar op dit moment twee van deze flesjes van 60 ml kopen voor 79 cent. Ook is het in de vorm van een zeeppomp van 200 ml verkrijgbaar voor 99 cent. Gelet op de lage prijs lijkt het dus in eerste instantie een goede deal.

Is het desinfecterende handgel die bij de Action wordt verkocht?

In de productomschrijving bij de handgel van de Action staat aangegeven dat het bedoeld is om je handen te wassen zonder water en zeep. Verder wordt erbij aangegeven dat de Action handgel ‘ideaal voor onderweg of op de camping’ is.

Het is gewoon een betaalbare handgel voor als je je handen zonder water en zeep wil kunnen wassen. Het heeft geen desinfecterende werking. Zoek je een handgel om je handen onderweg of op de camping te kunnen wassen, dan kun je met de handgel van de Action prima uit de voeten.

Maar ben je bijvoorbeeld in verband met het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus op zoek naar desinfecterende handgel? Het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) raadt dan aan om desinfectiemiddel op basis van alcohol te gebruiken. (bron)

Daarom bespreek ik hieronder een goede desinfectie lotion op alcoholbasis, dat onder andere voor gebruik in operatiekamers geschikt is.

Desinfecterend alternatief voor handgel Action!

Desinfecterend alternatief voor handgel Action

Sterillium Med desinfectie lotion
Sterke desinfectie lotion op alcoholbasis
Zonder geur- en kleurstoffen, en daarom ook geschikt voor de gevoelige huid
Update 15 maart 2020: Door het nieuwe coronavirus is er veel vraag naar Sterillium Med.

Mochten de opties hierboven op het moment dat je dit leest niet meer verkrijgbaar zijn, doorzoek dan hier bij Amazon.nl en hier bij Amazon.de het assortiment ontsmettingsmiddelen op ‘Sterillium Med’.

Het zou namelijk kunnen dat er dan inmiddels nieuwe verkopers zijn die deze Sterillium Med desinfectie lotion daar aanbieden.

Zoek je een desinfecterend alternatief voor de handgel van de Action? Dan is de bovenstaande Sterillium Med desinfectie lotion de beste optie.

Dit is een sterk desinfectiemiddel op basis van alcohol. Het is onder andere geschikt voor gebruik in operatiekamers.

Het is een snel werkend middel. Binnen dertig seconden werkt het tegen virussen, bacteriën, mycobacteriën, gisten en schimmels.

Het is heel makkelijk om deze desinfectie lotion te gebruiken. Je doet de handgel onverdund op je handen, en je zorgt er vervolgens voor dat je je hele handen ermee bedekt. Besteed hierbij extra aandacht aan je vingertoppen en duimen, want daar raak je over het algemeen de meeste dingen mee aan.

Deze Sterillium Med desinfectie lotion bevat geen kleur- en geurstoffen. Daardoor is het ook goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Vanwege de run op desinfecterende handgel die op dit moment plaatsvindt, is Sterillium Med de laatste dagen wisselend verkrijgbaar.

Deze Sterillium Med desinfectie lotion wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Op het moment dat ik dit schrijf is de 100 ml variant die hier bij Amazon.de wordt verkocht het best verkrijgbaar. Amazon.de bezorgt veel producten ook in Nederland. Klik op de oranje knoppen hierboven voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid.

Ook op zoek naar andere persoonlijke beschermingsmiddelen?

Naast desinfecterende handgel zijn er natuurlijk ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen waar je aan kunt denken.

Naast goede handhygiëne zijn wegwerphandschoenen voor sommige gevallen ook een goede optie om je handen te beschermen. In mijn medische handschoenen-artikel behandel ik goede wegwerphandschoenen van medische kwaliteit.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het vinden van de juiste handgel voor het gebruik dat je ermee voor ogen hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *