Desinfecterende handgel – waar nog te koop?

By | 6 maart 2020

Desinfecterende handgel, waar is het nog te koop? Door het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus is desinfecterende handgel op dit moment zeer beperkt verkrijgbaar.

Hieronder leg ik eerst uit wat het ECDC op dit moment over het gebruik van desinfecterende handgel zegt. Daarna behandel ik de beste desinfecterende handgel, en geef ik aan waar je deze kunt kopen.

Wat zegt het ECDC over desinfecterende handgel?

Het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) noemt goede handhygiëne als een van de maatregelen om besmetting met het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus tegen te gaan. (bron)

Als eerste wordt door het ECDC daarom aangeraden om je handen zorgvuldig met water en zeep te wassen. Daarnaast raadt het ECDC aan om een desinfectiemiddel op basis van alcohol te gebruiken. (bron) Hieronder behandel ik daarom een goede desinfecterende handgel op basis van alcohol.

Desinfecterende handgel, waar nog te koop? De beste optie!

Desinfecterende handgel waar nog te koop Waar nog handgel te koop
Sterillium Med desinfectie lotion
Sterke desinfectie lotion op basis van alcohol.
Bevat geen kleur- en geurstoffen, en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid.
Update 15 maart 2020! Door de grote vraag is Sterillium Med desinfectie lotion de laatste dagen wat minder goed verkrijgbaar.

Mochten de bovenstaande opties niet beschikbaar zijn op het moment dat je dit leest, gebruik dan de zoekbalk op Amazon.nl of Amazon.de om te kijken of er inmiddels nieuwe verkopers zijn die daar Sterillium Med desinfectie lotion aanbieden

Ben je op zoek naar desinfecterende handgel, dan is Sterillium Med de beste keuze. Dit is een sterke desinfectie lotion op basis van alcohol. Het is onder andere geschikt voor gebruik in operatiekamers.

Het is heel eenvoudig te gebruiken. Je doet de lotion zonder het te verdunnen op je handen. En vervolgens zorg je ervoor dat je je hele handen ermee bedekt. Je raakt de meeste dingen aan met je vingertoppen en je duimen. Daarom moet je daar altijd extra aandacht aan besteden.

Verder is het een snel werkend middel. Binnen dertig seconden werkt het tegen virussen, bacteriën, mycobacteriën, schimmels en gisten.

Omdat er geen geur- en kleurstoffen zijn toegevoegd, is Sterillium Med desinfectie lotion ook goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Door de grote vraag naar desinfecterende handgel is deze Sterillium Med desinfectie lotion op dit moment wat minder goed verkrijgbaar. Je kunt het hier bij Amazon.nl in verschillende maten vinden. Ook is het hier bij Amazon.de verkrijgbaar. Amazon.de bezorgt veel producten ook in Nederland.

Bij Amazon.de wordt Sterillium Med op het moment van schrijven onder andere in een 100 ml en een 500 ml verpakking verkocht. Klik op de oranje knoppen hierboven om de meest actuele prijzen en beschikbaarheid van deze verschillende varianten te bekijken.

Alternatief voor Sterillium Med desinfecterende handgel kopen?

Vanwege de grote vraag naar desinfecterende handgel op dit moment, is er bij vrijwel alle winkels sprake van een wisselende voorraad. Mocht de bovenstaande Sterillium Med uitverkocht zijn op het moment dat je dit leest. Dan kun je hier bij Amazon.de het hele assortiment ontsmettingsmiddelen doorzoeken voor een alternatief.

Gebruik de zoekfunctie om te kijken of daar nog Sterillium Med desinfectie lotion verkrijgbaar is. Je ziet bij elk product staan of er levering in Nederland mogelijk is. Ook is er vaak een inschatting van de levertijd zichtbaar.

Bekijk het assortiment ontsmettingsmiddelen bij Amazon.de >>>

Denk naast desinfecterende handgel ook aan andere middelen!

Naast desinfecterende handgel zijn er natuurlijk ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen waar je aan kunt denken.

Als het gaat om de bescherming van je handen, dan zijn wegwerphandschoenen ook een optie. Zoek je goede wegwerphandschoenen van medische kwaliteit, dan kun je verder lezen in mijn medische handschoenen-artikel.

Je kunt maar beter altijd voorbereid zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *