TSA slot Hema – Hema TSA slot of alternatief kopen?

By | 20 mei 2019

In dit artikel ‘TSA slot Hema – Hema TSA slot of alternatief kopen?‘ bespreek ik het TSA cijferslot dat bij de Hema wordt verkocht, en enkele alternatieven voor als je naar een ander soort TSA slot op zoek bent.
Ik bespreek eerst wat een TSA slot is en of een TSA slot verplicht is, vervolgens bespreek ik:

Wat is een TSA slot, en is een TSA slot verplicht?

Wat is een TSA slot? Een TSA slot is een slot met een Travel Sentry Approved certificering (bron, bron). Sloten met deze certificering kunnen door veiligheidsdiensten, zoals de Transportation Security Administration worden geopend (bron). Wanneer een van de bevoegde veiligheidsdiensten in jouw bagage wil kijken, dan kunnen ze je TSA slot openen met een TSA loper.

TSA slot Hema TSA cijferslot Hema TSA slot Wat is een TSA slot Is een TSA slot verplicht

Als je geen TSA slot gebruikt, en ze willen in je bagage kijken, dan zullen ze deze open breken. Door het gebruiken van een TSA slot voorkom je dus dat je jouw bagage opengebroken op de bagageband aantreft.

Je herkent een TSA slot aan het hiernaast afgebeelde TSA approved logo. Dit staat op ieder TSA slot.

Is een TSA slot verplicht? In een aantal landen, zoals Canada en de V.S., zijn TSA sloten in principe verplicht. Nu is het niet zo dat het verboden is om bagage mee te nemen dat met een ander slot is afgesloten, maar als je besluit een ander slot te gebruiken zullen ze dat openbreken als ze erin willen kijken.
Het is natuurlijk niet fijn om je bagage opengebroken aan te treffen, en je bespaart jezelf dus die ellende als je een TSA slot op je backpack of je koffer gebruikt.

TSA slot Hema – TSA cijferslot Hema kopen

TSA slot Hema TSA slot TSA cijferslot Hema Wat is een TSA slot Is een TSA slot verplicht

 

 

 

TSA cijferslot Hema
Hoogte 15.5 cm
Breedte 6.9 cm
Bekijk prijs op Hema.nl

Het bovenstaande Hema TSA slot is voorzien van een cijferslot. De hoogte van het slot bedraagt 15.5 cm en de breedte bedraagt 6.9 cm.
Zoals je op de afbeelding kunt zien is dit slot uitgevoerd met een beugel.

Dit Hema TSA slot is zeer vriendelijk geprijsd. Op het moment van schrijven kun je hem voor € 8,50 kopen hier op Hema.nl.
Een slot van dezelfde soort, maar dan van kleiner formaat, is bijvoorbeeld hier bij Backpackspullen.nl te koop voor € 16,95.
Ook is er hier bij bol.com een van het zelfde soort type verkrijgbaar voor € 12,99.
In vergelijking met deze opties is het Hema TSA slot dus zacht geprijsd.

Ben je op zoek naar een goedkoop TSA slot, dan is het Hema TSA slot dus een goede keuze.

Dit Hema TSA slot is uitgevoerd met een beugel. Voor als je liever een TSA slot met kabel of een TSA slot met sleutel hebt bespreek ik hieronder twee alternatieven.

TSA slot Hema alternatief – Travelsafe TSA kabelslot kopen

Heb je in plaats van een TSA slot met een beugel, zoals het Hema TSA slot, liever een TSA slot met kabel? Dan is dit Travelsafe TSA kabelslot een goede keuze!

Net als het hiervoor besproken TSA slot werkt dit slot met een cijferslot.
Op het moment van schrijven is dit slot voor € 19,95 verkrijgbaar hier bij Backpackspullen.nl of voor € 10,95 hier bij bol.com.
Klik op de knoppen in de tabel om de meest actuele prijzen te bekijken.

Heb je liever een TSA slot met sleutel in plaats van een cijferslot? Dan bespreek ik hieronder een goede optie.

TSA slot Hema alternatief – Travelsafe TSA slot met sleutel kopen

TSA slot Hema TSA cijferslot Hema TSA slot alternatief TSA slot met sleutel

 

 

TSA slot met sleutel
Verkocht per 2 stuks
Bekijk prijs bij bol.com Bekijk prijs bij Backpackspullen.nl

Voor als je liever een TSA slot met sleutel hebt in plaats van een cijferslot is het bovenstaande Travelsafe TSA slot met sleutel een goede keuze. Geen gedoe met cijfercodes, maar gewoon een simpele sleutel om je slot open te maken!

Dit Travelsafe TSA slot wordt per twee stuks verkocht. Op het moment van schrijven kun je ze hier bij bol.com voor slechts € 9,19 kopen, en voor € 14,95 hier bij Backpackspullen.nl.
Klik op de knoppen in de tabel om de meest actuele prijzen te bekijken.

TSA slot Hema conclusie

Het is om te voorkomen dat je jouw bagage met een door de veiligheidsdiensten opengebroken slot op de bagageband aantreft aan te raden om een TSA slot aan te schaffen.

Het TSA slot van de Hema is hiervoor een zeer voordelige keuze.
Het Hema TSA slot is uitgevoerd met een beugel. Heb je liever een TSA slot met een kabel, dan vind ik het Travelsafe TSA kabelslot een goed alternatief.

Zowel het Hema TSA slot als het Travelsafe TSA kabelslot werken met een cijfercode. Geef je de voorkeur aan een TSA slot met een sleutel, dan is dit Travelsafe TSA slot met sleutel een goede keuze.

Ik hoop dat ik je met dit artikel ‘TSA slot Hema – Hema TSA slot of alternatief kopen?‘ heb kunnen helpen bij het vinden van het TSA slot dat bij jou past.

Wil je toch nog andere TSA sloten bekijken?

Bekijk het assortiment TSA sloten bij Backpackspullen.nl

Ook interesse in andere handige backpack items?
Lees verder in mijn handige backpack spullen-artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *