Wallet Ninja kopen: multitool pasje van creditcard formaat!

By | 5 december 2018

Een Wallet Ninja kopen is een leuke en goedkope toevoeging aan je everyday carry of EDC (handige items die je iedere dag bij je draagt).
In dit artikel bespreek ik de Wallet Ninja card multitool, een handig multitool pasje van creditcard formaat. Deze Ninja Wallet creditcard tool heeft aardig wat gereedschappen in zich, en past makkelijk in je portemonnee.

Wallet Ninja Nederland: waar kun je een Wallet Ninja kopen?

Hieronder bespreek ik het Wallet Ninja multitool pasje uitgebreider. Wil je de Wallet Ninja kopen, dan kun je deze Wallet Ninja card multitool van creditcard formaat hier bij bol.com vinden.

Wallet Ninja kopen: multitool creditcard formaat, leuk multitool pasje!

 

Wallet Ninja kopen Wallet Ninja Nederland Wallet Ninja multitool creditcard formaat Creditcard tool multitool pasje Wallet Ninja toolcard Wallet Ninja card Ninja Wallet card

Wallet Ninja multitool pasje
Creditcard tool (multitool creditcard formaat)
Bevat o.a.: 4 verschillende maten schroevendraaier, 6 verschillende maten van een tool waarmee je zeskant moeren en bouten los of vast kunt draaien, flesopener, blikopener, briefopener, doosopener en liniaal (in inches)
Bekijk prijs bij bol.com

Zoals gezegd is een Wallet Ninja kopen een leuke en goedkope toevoeging aan je everyday carry. Het bovenstaande Wallet Ninja multitool pasje bevat onder andere een flesopener, een blikopener, een briefopener, een doosopener, vier verschillende maten schroevendraaier en zes verschillende maten van een tool waarmee je zeskant moeren en bouten los of vast kunt draaien. Daarnaast is deze Ninja Wallet creditcard tool in combinatie met een ander pasje ook als telefoonstandaard te gebruiken, en bevat deze ook een liniaal (deze is wel in inches).

Je kunt deze Wallet Ninja multitool van creditcard formaat in je portemonnee bij je dragen als een pasje, zo heb je deze creditcard tool altijd bij de hand.
Op deze pagina bij bol.com kun je als je op ‘Bekijk video’ klikt een reclamefilmpje van dit Wallet Ninja multitool pasje bekijken waarin je verschillende mogelijke toepassingen van dit handige item kunt zien.

Dit Wallet Ninja multitool pasje is zeer vriendelijk geprijsd, je kunt op het moment van schrijven de Wallet Ninja kopen voor € 9,95 bij bol.com.
Klik op de knoppen in de tabel om de meest actuele prijs van deze Ninja Wallet creditcard tool, multitool van creditcard formaat, te bekijken.

Mening Ninja Wallet creditcard tool: moet je een Wallet Ninja kopen of niet?

Een Wallet Ninja multitool van creditcard formaat (multitool pasje) is een leuke en goedkope tool om bij je te dragen in je portemonnee, en kan handig van pas komen. Of een Wallet Ninja kopen voor jou een goede keuze is hangt ervan af waarvoor je hem wil gebruiken.

Komt het weleens voor dat je items zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier of flessenopener meteen bij de hand wil hebben, dan kan het handig zijn als je deze met de Wallet Ninja toolcard altijd bij je hebt.
Ook is een multitool van creditcard formaat (creditcard tool) leuk om aan iemand cadeau te doen die graag met gereedschap in de weer is.

Wel vind ik dat je een multitool pasje als dit niet moet zien als vervanging van een volwaardige multitool, zoals bijvoorbeeld de Leatherman Squirt PS4 die hieronder is afgebeeld. Naar mijn mening is dat met zijn compacte formaat en vele toepassingen de ideale everyday carry multitool, wel is deze Leatherman multitool uiteraard een stuk minder goedkoop dan een Ninja Wallet card.

Wallet Ninja kopen Wallet Ninja Nederland Leatherman Squirt PS4 Multitool pasje Wallet Ninja multitool creditcard formaat Creditcard tool Ninja Wallet creditcard tool
De Leatherman Squirt PS4: naar mijn mening de ideale compacte multitool om dagelijks bij je te dragen.
Bekijk bij bol.com

Zoek je een multitool die je vaak en intensief kunt gebruiken, dan kun je het best voor een ‘echte’ multitool zoals de Leatherman Squirt PS4 gaan in plaats van een multitool pasje.
Wil je voor een zeer zachte prijs een aantal handige gereedschappen in zeer compact formaat in je portemonnee kunnen dragen dan is een multitool van creditcard formaat, zoals de Wallet Ninja kopen, een goede keuze.

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen helpen bij je keuze om een Wallet Ninja multitool te kopen!

Ben je toevallig op zoek naar andere handige everyday carry items? Dan kun je er meer vinden in mijn artikel Every day carry Nederland: 8 handige everyday carry items!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *