Pop up klamboe: beste klamboe zonder ophangen!

By | 2 december 2018

In dit artikel bespreek ik de naar mijn mening beste pop up klamboe, ook wel ‘pop up muggennet’ of ‘pop up muskietennet’ genoemd. Een pop up klamboe is een klamboe zonder ophangpunt, en is daarom perfect voor situaties waarin je niet zeker weet of je iets in de buurt zal hebben om een reguliere klamboe aan op te hangen.

Een klamboe is niet alleen fijn om muggenbulten te voorkomen, maar kan ook van essentieel belang zijn om ernstige ziektes zoals malaria of het Zika virus te voorkomen. Het is daarom van belang dat je een kwalitatief goede klamboe kiest.

De beste pop up klamboe is naar mijn mening deze Care Plus Pop up klamboe.
Ik zal dit goede, veilige en betaalbare pop up muskietennet hieronder bespreken.

Pop up klamboe: klamboe zonder ophangen / klamboe zonder ophangpunt

Een pop up klamboe is een klamboe zonder ophangpunt, je hoeft de klamboe dus niet aan bijvoorbeeld een plafond te bevestigen.
Je kunt een pop up klamboe binnenshuis op een bed gebruiken, maar omdat je niet afhankelijk bent van ophangpunten is een pop up klamboe ook ideaal om als outdoor klamboe te gebruiken.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe een pop up klamboe werkt. Zoals je kunt zien ontvouwt een pop up klamboe zichzelf, en is deze dus zeer eenvoudig op te zetten.

Care plus pop up klamboe: klamboe pop up dome 1p geïmpregneerd

 

 

Pop up klamboe Klamboe zonder ophangen Klamboe zonder ophangpunt Care plus pop up klamboe Klamboe pop up dome 1p geïmpregneerd Care plus pop up dome Pop up muskietennet

Care Plus Pop up klamboe
Geschikt voor 1 persoon
Maasgrootte conform norm WHO
Geïmpregneerd
Geschikt voor gebieden met risico op Zika of malaria
Bekijk prijs bij bol.com Bekijk prijs bij Prepz

Deze Care Plus pop up klamboe is geschikt voor 1 persoon, en heeft een maasgrootte (gaatjes in het net) conform de eisen van de Wereldgezondheidsorganisatie. De klamboe biedt niet alleen bescherming tegen muggen, maar ook tegen bedwantsen, luizen en vlooien.

Dit is een geïmpregneerde klamboe. Een geïmpregneerde klamboe is een klamboe waarbij het net gif tegen muggen bevat, zodat ze je ook niet door het net heen zullen steken. Vooral als je naar een tropische bestemming gaat waar ziektes die door muggen worden overgedragen heersen is een geïmpregneerde klamboe ten strengste aan te raden. Een geïmpregneerde klamboe is een must ter voorkoming van bijvoorbeeld malaria, Zika en dengue (knokkelkoorts).

Pop up klamboe Klamboe zonder ophangpunt Klamboe zonder ophangen Klamboe pop up Pop up muggennet Pop up muskietennet Outdoor klamboe Care plus pop up domeNet als in het filmpje hierboven ontvouwt deze pop up klamboe zichzelf, hij is dus erg makkelijk in het gebruik. Hij is zowel als outdoor klamboe of als indoor klamboe geschikt. Je kunt hem binnenshuis bijvoorbeeld eenvoudig op een bed bevestigen zonder dat je een ophangpunt nodig hebt (zie de afbeelding hiernaast).

Op het moment van schrijven is deze Care plus pop up klamboe bij bol.com al verkrijgbaar voor € 44,95. Klik op de knoppen in de tabel om de meest actuele prijs bij bol.com en Prepz te bekijken.

Pop up klamboe: Care Plus pop up dome, een veilige en betaalbare keuze

De hierboven besproken Care Plus pop up klamboe is een goede en veilige keuze, vanwege de maasgrootte die voldoet aan de eisen van de Wereldgezondheidsorganisatie en het feit dat de klamboe geïmpregneerd is.
Deze Care Plus pop up dome klamboe is daarnaast ook nog eens vrij zacht geprijsd en eenvoudig in het gebruik. Een klamboe zonder ophangpunt zoals dit is zowel binnen als buiten erg simpel op te stellen.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het vinden van een goede pop up klamboe.
Mocht je toch verder op zoek gaan naar een andere klamboe, en ben je van plan deze te gaan gebruiken in een risicogebied voor ziektes die door muggen worden overgedragen, dan raad ik je aan in ieder geval te kiezen voor een geïmpregneerde klamboe.

Naast een goede klamboe is ook een goede muggenspray aan te raden. Je kunt daar meer over lezen in mijn beste muggenspray-artikel.
Ook kun je meer middelen tegen muggen bekijken in mijn Wat te doen tegen muggen?-artikel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *