Noodpakket overheid: Denk Vooruit noodpakket kopen, de 3 beste opties!

By | 12 december 2018

In dit artikel ‘Noodpakket overheid: Denk Vooruit noodpakket kopen, de 3 beste opties!’ help ik je het voor jou beste Denk Vooruit noodpakket te vinden.
Ik heb de naar mijn mening drie beste Denk Vooruit noodpakketten uitgezocht, en dat zijn afhankelijk van waar je naar op zoek bent de volgende:

Hieronder bespreek ik eerst in het algemeen wat er in een noodpakket of Denk Vooruit pakket zit. Vervolgens bespreek ik de drie beste Denk Vooruit noodpakketten, en tot slot bespreek ik een aantal handige aanvullende items die je zelf aan een Denk Vooruit noodpakket toe zou kunnen voegen.

Noodpakket overheid (Denk Vooruit pakket): wat zit er in een noodpakket / overlevingspakket?

Wat zit er in een overlevingspakket of noodpakket? Een noodpakket dient spullen te bevatten waarmee je jezelf (en je naasten) in een noodsituatie kunt redden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zaklamp, EHBO benodigdheden, warmhouddekens, lucifers en een noodradio. Met een noodradio kun je naar de rampenzenders luisteren zodat je in geval van een ramp op de hoogte bent van wat er precies aan de hand is, zodat je daar vervolgens je handelen op aan kunt passen.

De exacte inhoud verschilt per noodpakket, het ene Denk Vooruit pakket is uitgebreider dan het andere. De inhoud van de verschillende Denk Vooruit noodpakketten die ik in dit artikel bespreek zet ik hieronder uiteen.

Wat zit er in een noodpakket Denk vooruit noodpakket kopen Noodpakket overheid noodpakket denk vooruit Wat zit er in een overlevingspakket Denk vooruit pakket

Het Denk Vooruit logo: een geel gezicht met een zwarte rand

Zoals je hier op Rijksoverheid.nl kunt lezen bevat een noodpakket waar het Denk Vooruit logo (zie hiernaast) op staat in ieder geval de belangrijkste basisbenodigdheden.
Een noodpakket met dat logo kun je vervolgens uiteraard nog completeren met andere persoonlijke benodigdheden, zoals bijvoorbeeld medicijnen. Je kunt een kant en klaar noodpakket naar mijn mening het beste zien als een goede basis die je vervolgens nog aanvult naar je persoonlijke behoeftes.

In alle drie de noodpakketten die ik hieronder bespreek zit een noodradio.
Tip met betrekking tot de noodradio: in geval van een noodsituatie worden in Nederland de regionale omroepen als rampenzenders gebruikt, het is dus belangrijk dat je weet waar je deze kunt vinden. Op deze pagina op Rijksoverheid.nl kun je een pdf downloaden met de frequenties van alle rampenzenders. Ik raad je aan deze te printen en bij je noodpakket te bewaren, zodat je in een noodsituatie de rampenzenders makkelijk kunt vinden.

Noodpakket overheid: Denk Vooruit noodpakket kopen, de 3 beste opties!

Hieronder bespreek ik de naar mijn mening drie beste Denk Vooruit noodpakket varianten. Welk Denk Vooruit pakket voor jou het beste is hangt ervan af waar je precies naar op zoek bent.
Ben je op zoek naar het beste basis noodpakket met alleen de essentiële basisbenodigdheden, dan kun je naar mijn mening het best voor het DeLuxe Denk Vooruit noodpakket gaan.
De Denk Vooruit noodpakket ton large is naar mijn mening het beste volledige en betaalbare noodpakket.
Zoek je het beste en meest complete noodpakket ongeacht de prijs, dan kun je het best kiezen voor de Denk Vooruit noodpakket ton XXL.

Beste basis noodpakket overheid: DeLuxe Denk Vooruit noodpakket kopen

Noodpakket overheid noodpakket Denk vooruit noodpakket kopen Noodpakket voor thuis Denk vooruit pakket Denk vooruit noodpakket basis Wat zit er in een noodpakket

Denk Vooruit noodpakket basis benodigdheden
Bevat: noodpakket tas, noodradio, zaklamp, EHBO verbandset, 6 batterijen, 2 reddingsdekens, 2 doosjes veiligheidslucifers (40 stuks per doosje), noodfluitje, rampenkaart, 5 waxinelichtjes (50 branduren), handgel (60 ml) en een mini LED-licht
Bekijk prijs bij bol.com

Met dit Denk Vooruit noodpakket haal je een goed noodpakket met alle basisbenodigdheden in huis. Het noodpakket zit in een handige tas en bevat een noodradio, zaklamp, EHBO verbandset, 2 reddingsdekens, 6 batterijen, 2 doosjes lucifers (40 stuks per doosje), een rampenkaart, een noodfluitje, 5 waxinelichtjes, handgel en een mini LED-licht.

Van de drie noodpakketten die ik hier bespreek is deze het goedkoopst. Je zou er daarom bijvoorbeeld aan kunnen denken om twee of meer exemplaren te kopen zodat je er bijvoorbeeld een als noodpakket voor thuis, maar daarnaast ook een als noodpakket voor in de auto kunt gebruiken.

Ik vind dit Denk Vooruit noodpakket aan te raden als je voor niet al te veel geld de basisbenodigdheden in huis wilt hebben.

Op het moment van schrijven kun je dit DeLuxe Denk Vooruit noodpakket kopen voor € 49,95 hier bij bol.com.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs van dit noodpakket te bekijken.

Beste volledige en betaalbare Denk Vooruit noodpakket overheid: noodton Large

 

Overheid Noodpakket overheid Denk vooruit noodpakket kopen Noodpakket denk vooruit Denk vooruit pakket Noodpakket ton Noodton Wat zit er in een noodpakket

Denk Vooruit noodpakket ton (noodton)
Bevat: Denk Vooruit ton (large), noodradio, zaklamp, 2 MEDIC First Aid verbandsets, 12 batterijen, 3 reddingsdekens, 10 × 40 stuks lucifers, noodfluit, rampenkaart, 12 waxinelichtjes (120 branduren), handgel (200 ml), mini LED-licht, simkaart setje en een zakmes
Bekijk prijs bij bol.com

Deze Denk Vooruit noodpakket ton heeft net iets extra’s ten opzichte van het hiervoor besproken Denk Vooruit pakket. Ben je op zoek naar het beste volledige en betaalbare noodpakket dan kun je het beste dit Denk Vooruit noodpakket kopen.

Dit noodpakket bevat een waterkluis ton in plaats van een tas zoals bij het voorgaande noodpakket. Verder bevat dit noodpakket net als het hiervoor besproken noodpakket een zaklamp, een noodradio, een noodfluit, een rampenkaart en een mini LED-licht. Daarnaast bevat dit noodpakket ook twee MEDIC First Aid verbandsets, 12 batterijen, drie reddingsdekens, 10×40 lucifers, 12 waxinelichtjes, 200 ml handgel, een simkaart setje en ook nog een zakmes.

Het is dus een wat uitgebreider noodpakket dan het hiervoor besproken Denk Vooruit pakket, en naar mijn mening een betere keuze als je een vollediger maar nog steeds betaalbaar noodpakket zoekt.

Op het moment van schrijven kun je dit Denk Vooruit noodpakket kopen voor € 99,95 hier bij bol.com.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs van deze Denk Vooruit noodpakket ton te bekijken.

Beste en meest complete Denk Vooruit noodpakket overheid: noodpakket ton XXL

 

 

Noodpakket overheid noodpakket Noodton Noodpakket ton Denk vooruit pakket Denk vooruit noodpakket kopen Noodpakket voor thuis Wat zit er in een overlevingspakket

Denk Vooruit noodpakket ton (noodton)
Bevat o.a.: Denk Vooruit ton (XXL), noodradio, 2 sterke LED zaklampen, 5 LED lampen, 2 noodtelefoons met beltegoed, 2 verbandsets, 24 batterijen, 5 reddingsdekens, 20 × 40 stuks lucifers, 5 noodfluiten, 2 rampenkaarten, 24 waxinelichtjes (240 branduren), 4 × handgel (200 ml), vochtige doekjes, 5 reflecterende veiligheidshesjes, een rol sterke ductape, multifunctioneel touw, afdekzeil (3×4m) en 3 zakmessen
Bekijk prijs bij bol.com

Zoek je het beste en meest complete noodpakket ongeacht de prijs, dan is deze Denk Vooruit noodpakket ton XXL de beste keuze.
Dit noodpakket bestaat onder andere uit een XXL noodton, een noodradio, twee sterke zaklampen (LED), vijf LED lampen, twee verbandsets, 24 batterijen, vijf reddingsdekens, 20 × 40 lucifers, 24 waxinelichtjes, vijf noodfluiten, twee rampenkaarten, een rol sterke ducttape, een multifunctioneel touw, een afdekzeil (3×4m), vijf reflecterende veiligheidshesjes, 4×200 ml handgel, vochtige doekjes, drie zakmessen en twee noodtelefoons met beltegoed.

Dit noodpakket is gemaakt voor 3 tot 5 personen en bevat ten opzichte van de vorige van alles meer, maar daarnaast bevat dit Denk Vooruit pakket ook andere handige producten zoals bijvoorbeeld twee noodtelefoons met beltegoed, een multifunctioneel touw en een afdekzeil.

Wil je in een keer een noodpakket voor bijvoorbeeld het hele gezin in huis halen, dan is deze Denk Vooruit noodpakket ton XXL de beste keuze als noodpakket voor thuis.

Op het moment van schrijven kun je dit Denk Vooruit noodpakket kopen voor € 399 hier bij bol.com.
Klik op de knop in de tabel om de meest actuele prijs te bekijken.

Noodpakket overheid: aanvullingen op noodpakket Denk Vooruit

De hiervoor besproken Denk Vooruit pakketten voorzien je van een goede basis, maar het staat je uiteraard vrij deze noodpakketten vervolgens aan te vullen met andere items.

Een paar aanvullende items die handig kunnen zijn voor bij je noodpakket heb ik al genoemd, zoals een printje van het overzicht van alle rampenzenders in Nederland om bij je noodradio in het pakket te bewaren (op deze pagina op Rijksoverheid.nl kun je een pdf downloaden met de frequenties van alle rampenzenders), of bijvoorbeeld een extra voorraad medicijnen voor als je die gebruikt.

Een andere handige aanvulling is contant geld. Het kan in een noodsituatie handig zijn dit voorhanden te hebben, aangezien je bij stroomuitval misschien alleen contant kunt betalen. Eventueel zou je dit ook kunnen gebruiken om iets van iemand te kopen of om bijvoorbeeld iemand te betalen voor een lift.

Noodrantsoenen voor bij je Denk Vooruit noodpakket overheid

Iets anders dat niet in de bovenstaande noodpakketten zit maar wel erg belangrijk kan zijn in een noodsituatie is eten en drinken, een mens kan daar niet lang zonder.

Ik vind het altijd aan te raden om noodrantsoenen voedsel en water in huis te hebben. De uit de scheepvaartwereld bekende Seven Oceans voedings-noodrantsoenen en water-noodrantsoenen zijn bijvoorbeeld goede en betaalbare opties.
Dit Seven Oceans noodrantsoen voeding bevat bijvoorbeeld 2500 calorieën en kost op het moment van schrijven slechts € 5,95. En dit Seven Oceans drinkwaterrantsoen van 500 ml kun je al kopen voor € 2,99. Voor beide rantsoenen geldt ook dat de prijs per stuk omlaag gaat als je er meerdere in een keer besteld.
Tip met betrekking tot noodrantsoenen: noteer ruim voor de uiterste houdbaarheid van de rantsoenen in je agenda dat je ze moet vervangen, zodat je altijd goede noodrantsoenen voorhanden hebt.

Zakmes, gasmasker of waterfilter voor bij je Denk Vooruit noodpakket overheid

Ik vind het ook altijd aan te raden om een zakmes in je noodpakket te hebben. Besluit je het hierboven als eerste besproken DeLuxe Denk Vooruit noodpakket te kopen dan zit daar geen zakmes in. In dat geval kun je er voor kiezen om ter aanvulling van het pakket zelf een zakmes, zoals dit Victorinox Huntsman zakmes, te kopen.

Het ligt er verder ook aan waar je allemaal op voorbereid wil zijn. Wil je ook goede ademhalingsbescherming in huis hebben, dan kan het kopen van een goed gasmasker een goede keuze zijn. Je kunt daar meer over lezen in mijn artikel Gasmasker kopen: beste gasmasker en gasmasker filter!
Wil je ook een waterfilter in huis hebben, dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Waterfilter survival: de 4 beste Sawyer waterfilters!

De beste noodradio ter aanvulling op je Denk Vooruit noodpakket overheid

Nu zit in ieder hierboven besproken Denk Vooruit pakket al een noodradio, en deze voldoen uiteraard om de rampenzenders mee te kunnen ontvangen. Wil je echter los daarvan een zo goed mogelijke noodradio hebben dan kun je daar meer over lezen in mijn artikel Noodradio kopen: dit zijn de 3 beste noodradio’s!

Noodpakket overheid: toch op zoek naar een ander Denk Vooruit overheid noodpakket?

Ik hoop dat ik je met dit artikel ‘Noodpakket overheid: Denk Vooruit noodpakket kopen, de 3 beste opties!’ heb kunnen helpen bij het vinden van het voor jou beste noodpakket.

Ben je toch op zoek naar een Denk Vooruit overheid noodpakket met een iets andere inhoud, dan kun je:
Hier meer Denk Vooruit noodpakketten bekijken bij bol.com >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *